Новости
Обавјештење
23. мај. 2024.
Обавјештење
Директор Секретаријата Енергетске заједнице Артур Лоркоwски посјетио НОСБиХ

Дана 21.05.2024. године, НОСБиХ су посјетили директор Секретаријата Енергетске заједнице Артур Лорковски, његов замјеник Дирк Бушле те експерт за обновљиву енергију Наидa Тасо. Госте су примили генерални директор НОСБиХ-а Немања Пандуревић, чланови Управе Мухамед Мујакић и Ана Марић те помоћник руководиоца Сектора за управљање системом у реалном времену Аднан Мухаремовић.
Više >>


Обавјештење
08. мај. 2024.
Обавјештење
Отказан састанак Техничке комисије за измјене и допуне Мрежног кодекса

Информише се заинтересована јавност да се састанак Техничке комисије за измјене и допуне Мрежног кодекса заказан за 10.05.2024. године отказује. О датуму организовања састанка заинтересована јавност ће бити благовремено обавјештена, а у складу са Правилником о раду Техничких комисија НОСБиХ-а.


Обавјештење
30. апр. 2024.
Обавјештење
Друга сједница Техничког комитета за измјене и допуне Мрежног кодекса

Дана 10.05.2024. год. у 11:00 часова у сједишту Независног оператора система у БиХ, Ул. Хифзи Бјелевца 17, Сарајево, биће одржана друга отворена сједница Техничког комитета за измјене и допуне Мрежног кодекса. На овом линку може се преузети Нацрт документа поднесеног Техничком комитету на увид и разматрање.


Конкурс
29. апр. 2024.
Конкурс
Јавни оглас за попуњавање радних мјеста

На основу важећих закона Босне и Херцеговине, а у складу са правилницима Независног оператора система у Босни и Херцеговини, НОСБиХ расписује Јавни оглас за попуњавање радних мјеста.
Документ можете преузети на линку


Обавјештење
25. апр. 2024.
Обавјештење
Сједница Техничког комитета за измјене и допуне Мрежног кодекса

Дана 29.04.2024.год. у сједишту Независног оператора система у БиХ, Ул. Хифзи Бјелевца 17, Сарајево, биће одржана отворена сједница Техничког комитета за измјене и допуне Мрежног кодекса. На овом линку може се преузети Нацрт документа поднесеног Техничком комитету на увид и разматрање.


Обавјештење
19. апр. 2024.
Обавјештење
ДЕРК донио Одлуку о одобравању Правила за обуставу и поновно покретанје тржишних активности

На сједници Државне регулаторне комисије за електричну енергију, одржаној 09. априла 2024. године, донијета је Одлука о одобравању Правила за обуставу и поновно покретанје тржишних активности. Одлуку можете преузети на линку, а Правила се налазе на страници Тржиште->Документи.


Обавјештење
23. феб. 2024.
Обавјештење
НОСБиХ на Балкан Солар Самиту у Бања Луци

Водећа конференција на Балкану, посвећена промоцији зелене енергије и заштити животне средине, под називом "Balkan Solar Summit", одржана је 8. и 9. фебруара у Бања Луци. На конференцији су активно учествовали генерални директор Немања Пандуревић, као и представници НОСБиХ-а. Слоган "GAME CHANGER" упућује на амбицију за значајним промјенама у складу са ЕУ зеленом директивом. Иновације, технологије и пословне прилике о којима се говорило на конференцији дефинишу пут ка чистијој и паметнијој енергетској будућности. Лидери пословног свијета, индустрије и политички визионари размијенили су своје визије и искуства.
Даље>>


Обавјештење
23. феб. 2024.
Обавјештење
НОСБиХ на Сарајевском енергетском форуму 2024

Смарт мреже и бројила, складиштење енергије, солар за грађане и привреду те финансирање пројеката из овог подручја биле су најзначајније теме Сарајевског енергетског форума 2024 (СЕФ 2024) који је одржан 30. и 31. јануара 2024. године. Представници НОСБиХ-а као и други лидери енергетске транзиције из БиХ и сусједних земаља учествовали су на овом значајном енергетском скупу. Са СЕФ-а су упућене препоруке како да БиХ и сусједне земље остваре што већи удио чисте енергије у укупној производњи.
Dalje >>


Обавјештење
21. феб. 2024.
Обавјештење
Јавна сједница Техничке комисије за израду Правила за обуставу и поновно покретање тржишних активности

Јавна сједница Техничке комисије за израду Правила за обуставу и поновно покретање тржишних активности ће се одржати 07.03.2024. у 11:00 часова у просторијама НОСБиХ-а у Сарајеву (Ул. Хифзи Бјелевца бр. 17, сала на првом спрату). Писани коментари на приједлог документа могу се доставити електронском поштом на адресу info@nosbih.ba до 26.02.2024. године. Приједлог документа Правила за обуставу и поновно покретање тржишних активности можете преузети на линку


Обавјештење
17. јан. 2024.
Обавјештење
НОСБиХ донио Правилник о начину вођења регистра билансираних корисника

Генерални директор НОСБиХ-а 28.12.2023. усвојио је Правилник о начину вођења регистра билансираних корисника, који се може наћи на линку или на страници Документи->Правилници


1 2 3 13